Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles Jeugdtrio 2018

Foto: Oeles Jeugdtrio 2018- © Aneta Martens

Sem Hermans vormt samen met zijn adjudanten Joey Vesseur en Kurt Tuithof het 29ste jeugdtrio van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles. Zij zijn zondagmiddag 28 januari 2018 door Oeles-vors Gé Cornet uitgeroepen in de grote zaal van Cultureel Centrum De Haandert.

Prins Sem II is 10 jaar en zit op Basisschool De Schalm op Steyl. De hoogheid woont samen met zijn ouders Sjeng en Miranda en broer en voormalig jeugd-Vors Lucifer Daan op de Keizerstraat op Steyl. Adjudant Joey (10) is een zoon van Erwin en Susanne. Joey heeft een jongere broer Vince en woont op de Steylerstraat in Tegelen. Adjudant Kurt (10) woont in het centrum van Steyl op de Parkstraat samen met zijn ouders Dirk en Tamara en zijn broer Bjorn en broertje Lars.

Alle drie zijn ze echte Vastelaoves-vierders. Zo is prins Sem II vele jaren met de optocht meegegaan met optochtvereniging Sjots en Sjeif. Ook loopt hij al enkele jaren zelf met een eigen gemaakt karretje mee in de Steyler optocht samen met zijn adjudant Joey. Adjudant Joey werkt al enkele jaren mee met de grote optochtwagen van KV de Lapzjwens. Verder heeft Joey het vastelaoves-virus met de paplepel ingegeven door zijn vader en moeder die actief zijn bij De Beerpiep en waar pap Erwin in de Raad van Elf zit. Adjudant Kurt loopt al jaren met zijn ouders, vader Dirk was in 2013 Vors Lucifer, mee met De Kaetelaers op Steyl. In de vrije tijd voetbalt prins Sem II bij Sportclub Irene in de JO11-2 (E2) en drumt daarnaast bij het slagwerkgroepje van Sempre Avanti. Adjudant Joey zit bij de scouting in Belfeld en adjudant Kurt zwemt bij de reddingsbrigade op Steyl.

Samen met hun dansmarietjes Lot Schreurs en Isa Kessels leiden zij de jongste inwoners van het Oeles-rijk door de Vastelaovend onder het motto “Weej houwe d’r op los ……… de Vastelaovend is vur ôs!”

Het Oeles Jeugdtrio 2018 houdt op zondag 4 februari 2018 vanaf 14:00 uur receptie in de kleine Haandertzaal in Tegelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen