Het nieuwe trio van C.V. D’n Duikelaer

Foto: Trio van C.V. D'n Duikelae.

Het nieuwe trio van C.V. D’n Duikelaer is zaterdag uitgeroepen in Blerick.

Prins Rob de 1e
Rob 1e is geboren in maart 1963 in Sittard. Getrouwd sinds 1986 met Anita. Na zijn diensttijd bij de Marine zijn ze in Blerick gaan wonen. Rob en Anita hebben twee kinderen Tom (1988) en Liz (1992).
Drie jaar geleden is Rob als adjudant van toenmalig prins Harold lid geworden van D’n Duikelaer. Inmiddels is hij daar al 1,5 jaar secretaris. Tevens is Rob lid van de Raod v 11. Verder is Rob ook Penning meester bij Scouting Mgr Feron. Hobies motorrijden maar vooral eraan sleutelen.

Adjudant Paul Smits
Paul is de zwager van Rob. Paul, bijnaam Pitje, is in 1963 geboren in Blerick. Getrouwd met Loes en samen hebben ze twee kinderen, Lotte en Siem. Sinds zijn 7e jaar is Paul al lid van scouting Mgr Feron. Plus minus 30 jaar is Paul al vervend Squasher.

Adjudant Paul Coppus
Paul is 47 jaar geleden geboren in het Jocusrijk, maar woont al sinds zijn 24e in Blerick. Samen met zijn vrouw Sas zijn ze de ouders van 4 kinderen: Yaël, Thomas, Ilonka en Wouter. Paul is de buurman van de prins. Net als Rob heeft hij motorrijden als hobby. Rob heeft Paul geïntroduceerd bij d’n Duikelaer waar hij vanaf het begin al bij de Raod van 11 zit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen