Informatieavonden zonnepanelenproject voor inwoners

Foto: © Gemeente Venlo.

De gemeente Venlo organiseert informatieavonden over het zonnepanelenproject ‘Met gemak zon op je dak’. In dit zonnepanelenproject kunt u gemakkelijk en zonder grote investering vooraf zonnepanelen aanschaffen.

Als u woningeigenaar bent in het postcodegebied van de gemeente Venlo, kunt u zich inschrijven via venlo.zelfopwekken.nl/informatieavond.

Met dit zonnepanelenproject helpt de gemeente Venlo inwoners die de aankoop van zonnepanelen lastig vinden, geen tijd hebben om zich erin te verdiepen of de investering niet in één keer kunnen of willen betalen. Iedereen die een eigen woning bezit kan meedoen.

Inschrijven voor informatieavonden

Er worden twee informatieavonden georganiseerd; de eerste is reeks geweest.

Maandag 25 september in Tegelen
Sessie 1: 19.00 tot 20.00 uur
Sessie 2: 20.30 tot 21.30 uur
Huis van de Wijk De Glazenap
Spechtstraat 58
5932 VK Tegelen

Reserveer een stoel op de website. U kunt maximaal twee stoelen reserveren.

Over het project

De gemeente Venlo heeft voor dit project opdracht gegeven aan ZelfOpwekken.nl. Zij zijn geselecteerd als de leverancier met het beste aanbod. Dit bedrijf installeert niet alleen zonnepanelen, maar verzorgt ook het onderhoud. Daarnaast sluit u bij de gemeente een lening af. Daardoor hoeft u nu geen groot bedrag te betalen, maar bespaart u wel meteen op de energierekening. Zo worden zonnepanelen voor iedereen mogelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen