16e editie Bridge to Bridge run; zondag 1 oktober 2023 “No borders, only bridges”

Foto:

Het is zaterdagochtend 10:00 uur, de koffietafel bij Run2day Venlo zit al gezellig vol. Het is een in en uitloop van klanten die wat komen kopen, klanten die hun hardlooprondje onderbreken voor een kopje koffie en voor sommige klanten is het bijna vaste prik om even een bakkie bij Run2day te doen alvorens ze hun dag vervolgen. We hebben het net over de Bridge to Bridge run van dit jaar wanneer Monique Stoffels (54, voorzitter van Orion) binnenloopt. Monique is op een wat latere leeftijd begonnen met hardlopen, nu zo ongeveer 16 jaar geleden. Laat de Orion Bridge to Bridge run dit jaar op 1 oktober ook zijn 16 e editie beleven! Als kersverse sponsor van Orion én deze loop willen we daar natuurlijk wel wat meer over horen.

Orion 40 jaar
Orion bestaat dit jaar 40 jaar en is het beste te omschrijven als een laagdrempelige loopvereniging waar iedere hardloper welkom is vanaf 16 jaar. Monique heeft met Orion een missie: “zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen”. Daarom heeft Orion in verhouding tot andere clubs een vrij lage contributie, krijg je wel gewoon training door gecertificeerde trainers maar hoef je niet te melden of je wel of niet naar de training komt. De saamhorigheid binnen de club is groot, daar waar sommigen hun event moeten cancelen doordat ze te weinig vrijwilligers hebben, zetten ze bij Orion gezamenlijk de schouders eronder. Daarom passen wij als Run2day Venlo zo goed bij hen, door runners, voor runners!

“Rundje brug brug”
Elke hardloper in Venlo heeft wel eens het rondje “brug brug” gelopen. Voor sommigen is dit zelfs een wekelijks terugkerend ritueel. Daarmee is de Bridge to Bridge run het meest iconische rondje in Venlo. Eens per jaar heb je de mogelijkheid om dit rondje niet alleen te lopen maar samen met honderden gelijkgestemden! Dat is dan inclusief een medaille én een waardebon van Run2day Venlo, heb je ook nog je inschrijfgeld eruit!

Hardlopen is een individuele sport maar daarnaast verbroederd het ook, zelfs over alle grenzen heen. Daarom hebben wij als Run2day een nieuwe slogan gevonden die past bij de Orion Bridge to bridge run: “No borders, only bridges”. Dus, verleg jij je grenzen en ren je mee op zondag 1 oktober? Inschrijven kan hier!
Meer informatie over het programma en de starttijden vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen