De Zorggroep benoemt nieuwe directeur Bedrijfsvoering

Foto: De Zorggroep.

Met ingang van 1 januari 2019 is drs. Roger Ariesen RA de nieuwe directeur Bedrijfsvoering bij De Zorggroep in Venlo. Hij volgt Hugo Kuyper op die deze functie op tijdelijke basis heeft ingevuld.

De nieuwe directeur Bedrijfsvoering krijgt de leiding over de Ondersteunende Dienst (OD) van De Zorggroep, waar 500 medewerkers werkzaam zijn. Deze dienst heeft als belangrijkste taak het ondersteunen van zelfstandige teams die verantwoordelijk zijn voor de intra- en extramurale zorgverlening. De dienst is onlangs op hoofdlijnen gereorganiseerd en ingericht. Nu is het zaak om alles te stroomlijnen en de dienst te laten excelleren. Daarnaast zal de directeur Bedrijfsvoering nauw samenwerken met de collega zorgdirecteuren binnen de organisatie.

Roger Ariesen hierover: “De OD heeft een stevige ambitie en uitdagingen. Ons ultieme doel is om de zorg te ontzorgen en optimale steun te bieden aan onze zorgverleners. Daar wil ik graag samen met alle betrokkenen inhoud aan gaan geven”.

Roger Ariesen werkt nu nog als concerncontroller en lid van het directieteam bij Werkgevers Service Punt (WSP) Parkstad. Daarvoor is Roger Ariesen directeur Financiën & Bedrijfsvoering geweest bij de zorginstelling Stichting Dichterbij te Gennep. De heer Ariesen heeft veel ervaring opgedaan in zowel de private als publieke omgeving.

Reacties

article
50771
De Zorggroep benoemt nieuwe directeur Bedrijfsvoering
Met ingang van 1 januari 2019 is drs. Roger Ariesen RA de nieuwe directeur Bedrijfsvoering
https://venlo.nieuws.nl/zakelijk/50771/zorggroep-benoemt-nieuwe-directeur-bedrijfsvoering/
2018-11-08T07:44:48+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2018/11/07094844/directeur-zorggroep.jpg
nieuws, Zakelijk