Binnenkort verkrijgbaar; Venlose editie van Monopoly

Foto: © Ronde Tafel 94.

De Ronde Tafel 94 presenteert vrijdag 16 november het officiële Venlo Monopoly spel. Het eerste exemplaar wordt door de Monopoly burgemeester overhandigd aan burgemeester Scholten.

Venlo, de stad van “de vastelaovend”, het stadhuis, de markt, Venloosch Alt en “stedje van lol en plezeer”.  Deze mooie stad bestaat dit jaar 675 jaar! Dit vraagt om een bijzonder cadeau. Geen feest of kermis, maar het gezelschapsspel voor het gehele gezin in een speciale Venlo editie.

De inhoud en opmaak is vastgesteld, en de spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Monopoly editie Venlo is te bestellen via deze website, vanaf 17 november 2018 zullen de spellen geleverd gaan worden.

Er is een beperkte oplage van 2800 stuks. In de voorverkoop zijn er al ruim 1800 spellen verkocht. De volledige opbrengst zal ten goede komen aan lokale goede doelen uit de regio Venlo.

De ronde tafel Venlo is in 1965 opgericht en heeft door de jaren heen vele initiatieven ontplooit en daarmee al veel lokale goede doelen geholpen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen