Run2Day één jaar in Venlo “Met het hoofd nog in Tilburg, koos het hart voor Venlo!”

Foto: Run2Day Venlo.

“Met het hoofd nog in Tilburg, koos het hart voor Venlo!”
Iets meer dan een jaar geleden zaten ze nog in Utrecht op het terras in de zon een glas wijn te drinken, ze hadden zojuist een winkel overgenomen, Run2day Venlo!

Al langer dachten ze na over een nieuwe toekomst, eentje die met hun passie hardlopen te maken heeft. Mark was op dat moment nog Vestigingsdirecteur van een autobedrijf en Jacomijne parttime HR manager en verkoopadviseur bij Run2day in Eindhoven. Samen besloten ze ongeveer een jaar geleden dat het roer compleet om moest. Doel? Een eigen Run2day winkel openen!

Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In de winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar krijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Run2day is van mening dat iedereen kan hardlopen en dat je meer kunt dan je denkt. Met passie, door runners, voor runners!

Ze zochten contact met Run2day Franchise en vertelde over hun plannen. De klik was er meteen en ze gingen voortvarend aan de slag. “We hadden al een pand op het oog in Tilburg”, verteld Mark Driessen, “maar toen werden we gebeld door Venlo. Run2day in Venlo bestond op dat moment 6 jaar en de toenmalige eigenaar wilde vanwege omstandigheden zijn zaak verkopen. Maar het moest wel snel. We zaten op dat moment nog met ons hoofd in Tilburg maar uiteindelijk hebben we met ons hart voor Venlo gekozen!”

En tot op heden hebben ze daar nog geen seconde spijt van. “We voelen ons erg thuis in Venlo” verteld Jacomijne, “het is elke dag weer een genot om bezig te zijn met onze passie, hardlopen en dat te delen met onze klanten. Niet te geloven dat we al weer een jaar verder zijn, op 1 mei vieren wij ons eerste jaar als trotse Run2day eigenaren! Inmiddels hebben we een hele mooie complete collectie opgebouwd om daarmee alle hardlopers te kunnen bedienen, van professionele wedstrijd atleet tot aan diegene die vandaag nog besluit te gaan starten met hardlopen”.

Run2day Venlo bestaat uit een hecht klein team. Naast de eigenaren Mark en Jacomijne Driessen werkt Jan Winters (hardcore hardloper en trainer) ook nog mee om de loopdromen van de klanten te verwezenlijken. Hun gezellige shop is te vinden midden in het centrum van Venlo, op de kwartelenmarkt. Naast het feit dat je bij Run2day Venlo alles kunt kopen op het gebied van hardlopen, worden er ook trainingen verzorgt van 0-5 km, hebben ze een loopgroep op donderdagavond #werun077, een trailloopgroep, worden er verschillende testlopen georganiseerd met de nieuwste schoenen en zal er binnenkort ook een themabijeenkomst worden gehouden voor (aankomende) triatleten.
“Maar bij ons kun je ook gewoon terecht voor een kop koffie en het delen van je hardloopverhalen” straalt Mark, “door runners, voor runners”.

Run2Day is ook online en op Facebook te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen