Nog steeds geen diagnose voor zieke Quinn (3)

Foto: Quinn met zijn familie in de Maaspoort Venlo.

Quinn Brummans (3 jaar) uit Reuver is ongeneeslijk ziek. Ongeveer de helft van zijn leven heeft hij al doorgebracht in ziekenhuizen in Maastricht, Venlo, Nijmegen, Amsterdam en zelfs Londen. Er is nog steeds geen diagnose gevonden.
Gisteren heeft Quinn samen met zijn familie in De Maaspoort de dag van zijn leven gehad.

Ernstig ziek
Quinn heeft diverse problemen. Onder andere een lekkende hartklep en zuurstofincidenten. Daarnaast werken een aantal organen van Quinn verkeerd, deels of niet waaronder zijn maag en darmen. Hierdoor wordt (sonde)voeding door Quinn niet opgenomen. Hij krijgt zijn voeding daarom rechtstreeks in het bloed toegediend en zit daarom vast aan een rugzak met lijntjes en pompen. Hierbij doen zich vaak (levensbedreigende) incidenten en/of infecties voor en is zijn leven erg onvoorspelbaar. Ondanks alles is Quinn een super vrolijk, muzikaal en levendig mannetje.

Stichting Lach voor een Dag en De Maaspoort
Vader Dennis nam contact met De Maaspoort op en samen met De Maaspoort en de ‘Stichting Lach voor een Dag’ is het gelukt om het bezoek aan Peppa Pig op zondag 30 april onvergetelijk te maken. Quinn beleefde de dag van zijn leven. Samen met zijn ouders, zus Kylie en broers Glenn en Sydney werd hij met een limousine thuis opgehaald en de hele dag in de watten gelegd in De Maaspoort. Het plezier straalde van Quinns kleine gezichtje af. Het was een geweldige en magische dag voor Quinn en zijn familie.

Diagnose gezocht
Omdat de zoektocht naar een diagnose bij Quinn door artsen is opgegeven zijn de ouders van Quinn op zoek naar iemand die hen verder kan helpen. Alle hulp is welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen