Opnieuw succes voor dansers van Urban Dance Studio Venlo

Foto: © Urban Dance Studio Venlo.

Ze rijgen de ene titel na de andere aan elkaar. Het verhaal van Urban Dance Studio Venlo begint waarachtig op een oneindig succesverhaal te lijken. Afgelopen voorjaar werden 7 danseressen van de Venlose dansschool zowel Nederlands als Europees kampioen in de categorie modern/jazz onder 18 jaar. De groep werd hiervoor zelfs gehuldigd op het bordes van het stadhuis.

Afgelopen week waren de streetdancers en hiphoppers aan de beurt tijdens de UDO World Street Dance Championships in de Engelse badplaats Blackpool. Het prestigieuze 4-daagse evenement is het jaarlijkse hoogtepunt in de wereldwijde scene. Van 11 tot en 14 augustus ontmoetten duizenden dansers elkaar en wedijverden met elkaar in meerdere categorieën om wie de beste is.

Het deelnemersveld is ieder jaar indrukwekkend groot. Alleen al daarom mogen de prestaties van Jesse Tuithof en Noa Mkaouar bewonderingswaardig te noemen zijn. Samen eindigden ze als 5e in de categorie duo, terwijl Noa ook nog eens de 6e plek met haar solo-performance. Inmiddels zijn beiden met hun gewonnen trofeeën weer terug in hun eigen Venlo. Ze behoren gewoonweg tot de wereldtop in hun genre.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen