Beginnersgroep Hardlopen bij Scopias Venlo

Foto: Start to Run.

Op 9 september start er een nieuwe looptrainingscursus bij Scopias Atletiek in Venlo (vertrek bij Sportpark Vrijenbroek).

Dit is het moment om de extra kilo’s van de vakantie op een gezonde manier weer snel kwijt te raken of om een start te maken een opbouw richting Venloop (afh van sportverleden kunnen we u een advies geven over welke afstand verantwoord is om naar toe op te bouwen).
Deze cursus is bedoeld voor mensen die weinig / nooit sporten, maar is ook zeer geschikt voor mensen die langdurig geblesseerd zijn geweest.

Op zaterdagochtend om 9:00u wordt gedurende 7 weken een praktijktraining gegeven die je op een verantwoorde maar zeker ook gezellige manier laat kennismaken met de loopsport. Bovendien krijg je iedere week ook nog een stukje theorie over onderwerpen als blessurepreventie, voeding, kleding en hardloopschoenen.

De reacties van oud-deelnemers aan deze cursus lopen uiteen van “Ik wist niet dat ik dit zou kunnen” en “Zeer motiverende cursus” tot “Nooit gedacht dat hardlopen zo leuk zou zijn”

Voor slechts € 49,50 krijg je niet alleen 7 clinics maar ben je ook verzekerd tijdens de training, kun je deelnemen aan één extra gezamenlijke huiswerktraining per week ( met de groep overlegd), krijg je een functioneel hardloopshirt, De Complete Hardloopgids voor Beginners en gedurende 3 maanden het looptijdschrift Runners World gratis in huis.

Als je twijfelt of het iets voor je is, dan kun je altijd op de proeftraining van 2 september komen proeven of het iets voor je is en de trainers vragen stellen.

Informatie en inschrijven
Inschrijving voor de cursus kan via www.yakultstarttorun.nl. Daar vindt u ook nog meer informatie over Start to Run. Voor alle vragen kun u mailen met Petra Schreurs [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen