VVV Fanavond op de Maasboulevard

De Maasboulevard in Venlo staat op donderdagavond 3 augustus geheel in het teken van VVV-Venlo. De traditionele Open Dag is vervangen door een feest voor jong en oud met een uitermate gevarieerd programma.

De aanvang is om 17.00 uur op het plein aan de Maasboulevard. U wordt welkom geheten door de dames van VVV’s nieuwe partner, Floor Models. Rond 18.00u worden de spelers gepresenteerd, natuurlijk met speciale aandacht voor de nieuwelingen met wie VVV-Venlo het seizoen in de eredivisie tot een succes gaat maken! Er is volop gelegenheid om op de foto te gaan met je favoriete speler.

Er is meer! Zoals een heuse persconferentie, waar je de trainer en enkele spelers allerlei vragen kunt stellen. Over hun idool, hun lievelingseten, hun mooiste herinnering en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Onze nieuwe eSporter is er ook bij. In de eSportcorner kun je een potje tegen onze nieuwe eSporter spelen.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten. De balkunstenaars Randy en Achie, bekend van Touzani TV geven een show weg en misschien kun je zelf ook nog een potje tegen hen spelen. Er zijn springkussens en stormbanen voor de kleintjes, fietsversieren, een kijkje in de spelersbus en er is een mini-bioscoop ingericht waar de kampioensfilm bekeken kan worden die is gemaakt van het gedenkwaardige seizoen 2016-2017 waarin VVV-Venlo overtuigend de titel veroverde in de Jupiler League.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor een natje en een droogje. Domino’s Pizza is paraat, er staat een Foodtruck en het mooie is dat een deel van de opbrengst ten goede komt aan de nieuwe Fanzone.

Voor de snoepkousen is Truuskes snoepwinkel paraat. Al met al een avondvullend programma dat om 17.00u begint en zal duren tot ongeveer 21.00u.

Bron en foto VVV-Venlo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen