“Proef de Passiespelen” bij Resto VanHarte – AFGELAST!

Foto:

Afgelast – Vanwege de huidige ontwikkelingen van het coronavirus voelt Resto VanHarte Venlo zich genoodzaakt “Proef de Passiespelen” te cancelen.

Op dinsdagavond 17 maart , zal er een unieke samenwerking gaan plaatsvinden in ‘Ut Tref, tussen Passiespelen Tegelen , Resto van Harte  en Stichting Cultuurimpuls Venlo.

Wat gaat er gebeuren: tijdens het Resto VanHarte diner zijn er spelers aanwezig van de Passiespelen die bij de gasten aan tafel zullen plaatsnemen. Ook Cees Rullens, de regisseur, zal een gedeelte van de avond bijwonen en een praatje houden. Het zou dus zomaar kunnen dat u bij Judas of Maria Magdalena aan tafel zit.
Ook het diner heeft een aanpassing ondergaan. Er zal lekker eten zijn, dat past bij de Regio van de Passiespelen. Het zal geserveerd worden in een drie gangen menu dat op deze speciale avond €12,50 kost voor de reguliere bezoeker en €5 voor een deelnemer met de Stadspas Venlo. Tussen de gangen door zullen items de revue passeren die allemaal te maken hebben met de passiespelen.

De avond zal, in tegenstelling tot anderen, beginnen om 18.00 u en eindigen om 21.30 u
Als klap op de vuurpijl stelt de Stichting Cultuurimpuls Venlo 20 kaartjes ( 10 x 2 ) beschikbaar voor het bijwonen van een van de voorstellingen “Hem achterna” van de Passiespelen. Hiervoor dienen de aanwezigen een formulier in te vullen en kunnen zij iemand nomineren waarvan ze vinden dat hij/zij ervoor in aanmerking moet komen omdat hij/zij het op een of andere manier verdient.

Wilt u de Passiespelen proeven? Kom dan op 17 Maart naar Ut Tref in Venlo-Zuid. U dient tijdig te reserveren via de normale kanalen: www.restovanharte.nl of bel 0900 900 30 30 tussen 9 en 12 uur( 35ct/gesprek). Voor verder info kunt u bellen met Hein van der Kroft 0654978544

Reacties