Zomerparkfeest in samenwerking voor collectors-item

Foto: Het Zomerparkfeest-pinntje van 2019.

ENJOB Personeelsdiensten opnieuw in samenwerking met het Zomerparkfeest voor het jaarlijks terugkomende collectors-item: de zomerparkfeest-pin!

Wederom kunnen bezoekers van het Zomerparkfeest een collectors-item, de zomerparkfeest-pin, bemachtigen welke is ontwikkeld in samenwerking met ENJOB Personeelsdiensten. De pin is op de zondag van het Zomerparkfeest vanaf 15:00 in ontvangst te nemen door de in vier dagen verkregen wc-bandjes.

De pin is in eerste instantie ontwikkeld om vaste parkbezoekers te erkennen met een herkenbare opsteker. De pin is namelijk, net als vorig jaar, ontwikkeld in de huisstijl van het Zomerparkfeest. ENJOB Personeelsdiensten, de bedenker van de pin, wil hiermee een speciale band ontwikkelen voor bezoekers die met trots elke dag aanwezig zijn geweest.

In 2018 was het pinnetje een groot succes. Op social media werd er heel positief gereageerd, vervolgens kwamen er al ideeën om de pin op “’t Vastelaoves-jeske” te spelden. Aankomende jaren zal ENJOB pinnetjes blijven ontwikkelen waardoor de zomerparkfeest-pin een echte collectors-item wordt!

De pin wordt gemaakt in beperkte oplage en is te verkrijgen door wc-bandjes van elke parkdag te tonen. Vanaf 15:00 kunnen pinnetjes opgehaald worden bij de servicebalie door het tonen van vier wc-bandjes. Vanaf 17:00 kunnen er pinnetjes worden opgehaald met minder bandjes.

'

Reacties

article
59963
In april op A67 werkzaamheden tussen knooppunt Zaarderheiken en Duitse grens
ENJOB Personeelsdiensten opnieuw in samenwerking met het Zomerparkfeest voor het jaarlijks terugkomende collectors-item: de zomerparkfeest-pin!
https://venlo.nieuws.nl/nieuws/59963/zomerparkfeest-in-samenwerking-voor-collectors-item/
2019-08-06T15:12:05+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2019/08/06151147/zomerparkfeest-pin2019.jpg
nieuws