Nieuwe kapelaan voor de parochie federatie Regio Blerick

Foto: ©Kapelaan Boby Thomas.

Kapelaan Boby Thomas (30 jaar) is door Mgr Harrie Smeets benoemd tot de  kapelaan van de parochies in de federatie Regio Blerick. De nieuwe kapelaan is
evenals de nieuwe pastoor afkomstig uit Kerala, een zuidelijk deelstaat van India.

Kapelaan Boby Thomas behoort tot het bisdom Kanjirapally. Hij is zijn  priesteropleiding begonnen in het jaar 2006. Tijdens zijn tijd op het klein  seminarie heeft hij zijn bachelor in wiskunde behaald aan de universiteit. In  2010 begon hij zijn filosofie opleiding aan het St. Joseph Pontifical Major  Seminary in Aluva. Daarna heeft hij een jaar stage gelopen op de jeugd en  jongeren afdeling van het bisdom Kanjirapally.

In 2013 is hij naar Nederland  gekomen voor zijn theologie opleiding, die hij heeft gevolgd op het  Grootseminarie Rolduc. Gedurende de zes jaar van zijn theologie opleiding  heeft hij in verschillende parochies via een snuffelstage kennis gemaakt met het  kerkelijk leven in ons bisdom, o.a. in de parochies van Schaesberg, Landgraaf en Waubach. Afgelopen jaar heeft hij zijn pastorale stage gedaan in de parochie van Hoensbroek.

Installatie
De installatie van pastoor Muprappallil is op zondag 6 oktober om 14.00 uur in  de H. Antonius van Paduakerk (Antoniuslaan 93) te Blerick. Tijdens deze plechtige Heilige Eucharistieviering zal de nieuwe kapelaan Boby Thomas aan de parochianen worden voorgesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen