Tour SjanTé voor de wensambulance groot succes

Foto: Tour SjanTé.

Op zaterdag 18 mei vond de tour van SjanTé voor de wensambulance plaats. De tour begon om 10.00 uur in Venlo, waar SjanTé voor een vol terras het ene na het andere verzoekje speelde voor een enthousiast en gul publiek. Daarna vervolgde de band hun reis naar Roermond.

Daar werd in de kiosk op het Munsterplein alles weer opgebouwd en speelde de band opnieuw de aangevraagde verzoekjes voor een vol Munsterplein.

Het laatste optreden van de dag was ’s avonds in de Smelehof te Ysselsteyn. In hun thuishaven speelde de band onder het motto “SjanTé & friends” samen met diverse lokaal en regionaal bekende artiesten enkele nummers. Nadat de band Lazy chair het spits afbeet zongen achtereenvolgend Suzan Spreeuwenberg, Geert Pelzer, oud SjanTé duo Robert en Mirjam, Coen Classens, Gert Janssen en Ria Linders diverse nummers met SjanTé. Het doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de wensambulance werd vorm gegeven middels een spectaculaire goederen en diensten veiling. Maar liefst 33 kavels passeerden de revue.

Op het eind van de avond werd het eindbedrag in de vorm van een cheque aangeboden aan de vrijwilligers van de wensambulance, die de hele dag aanwezig waren tijdens de optredens van SjanTé. De tour van SjanTé leverde maar liefst €3673,53 op!

SjanTé wil iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze fantastische dag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen