Noord Limburgse sterren schitteren in nieuwe feelgood musical

Foto: Expeditie Eiland.

Vanaf oktober tourt de nieuwe feelgood musical Expeditie Eiland langs de grotere Nederlandse theaters. Op 20 en 21 december staat de musical in De Maaspoort in Venlo.

Vandaag werd bekend dat in De Maaspoort de uit Horst afkomstige Renée van Wegberg naast de Venlose Kaylee Peeters zal schitteren in deze hilarische musical. Reneé van Wegberg won afgelopen jaar een musical award voor haar rol als Liesbeth List in de gelijknamige musical. Kaylee Peeters maakte vorig theaterseizoen haar theaterdebuut in Vamos!

Expeditie Eiland is een spannende, komische musical met een vette knipoog naar reality programma’s als Expeditie Robinson, Temptation Island en Helemaal het einde. Drie totaal verschillende gezinnen doen mee aan het nieuwe tv-programma Expeditie Eiland: de volkse familie Ten Kate, de omhooggevallen Van Stirum-Vinkesteijns en de ingedutte Kuipertjes. Ze leggen hun lot in handen van presentator Ruud voor de grote hoofdprijs: het eiland en een geldbedrag van één miljoen euro!

De cast bestaat uit: Renée van Wegberg, Ferry Doedens, Kaylee Peters, Lone van Roosendaal, John Buijsman, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels en Pascalle Langhorst.

Expeditie Eiland is in Venlo te zien op donderdag 20 en vrijdag 21 december. Tickets zijn verkrijgbaar via www.maaspoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen