John Lamberts Uitvaartzorg; Een uniek en passend afscheid

Foto: Uitvaartzorg Venlo.

Een overlijden is, naast een geboorte en het huwelijk, een scharniermoment in een mensenleven. Een hoofdstuk wordt afgesloten. Verdriet en vertwijfeling zijn allesoverheersende gevoelens bij het afscheid van een familielid, vriend of vriendin. Het gaat om een periode die wij intens beleven, een tijd die gepaard gaat met bezinning en inkeer.

Naast de emotionele pijn en de confrontatie met een leegte in ons leven, zijn er de praktische problemen die op ons afkomen. Een overlijden brengt immers ook allerlei wijzigingen en aanpassingen teweeg. Ik begeleid u deskundig, efficiënt en discreet in deze moeilijke levensfase.

Ik vind dat bij ieder uniek leven ook een uniek en passend afscheid hoort.

John Lamberts Uitvaartzorg
John Lamberts,  geboren in 1960 in Venlo. Op 1 mei 1996 is John in dienst getreden als uitvaartverzorger bij begrafenisondernemer Gerrit Sluijs in Venlo. Toen het familiebedrijf in 2003 werd overgenomen door Monuta is John meegegaan. Na ruim 21 jaar gewerkt te hebben bij een familiebedrijf en later een grote onderneming heeft hij de volgende stap gezet en is begonnen als John Lamberts Uitvaartzorg.

Ik ervaar het als een dankbare taak om nabestaanden naar beste eer en geweten te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen op zowel emotioneel, praktisch als financieel vlak. Voor mij is het daarbij niet van belang waaraan mensen waarde hechten; of er sprake is van een bepaalde geloofsovertuiging, of mensen de voorkeur hebben voor een begrafenis of een crematie, of er een groot budget is of juist een klein, of mensen de uitvaart heel uitgebreid wensen of juist heel intiem of wellicht wat soberder. In de uitvoering van mijn taak ben ik secuur en toegewijd. Zodra mensen je het vertrouwen geven, je heel dichtbij laten komen, mag je dat vertrouwen nooit beschamen“. aldus Johm Lamberts

John Lamberts Uitvaartzorg werkt samen met Uitvaartverzorging Lies Oosterveld. Het is bijzonder waardevol om met een team de kwaliteit van het afscheid te waarborgen. Samen staan we garant voor een stijlvol afscheid, dat tot in de puntjes geregeld is.

Eigen uitvaartcentrum 
In het 2e kwartaal van 2018 zal John Lamberts Uitvaartzorg een eigen uitvaartcentrum Groot Venlo openen. Deze ligt gelegen aan de rand van Venlo en Tegelen, Ulingsheide 1 B, dus makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Het uitvaartcentrum is toegankelijk en de sfeer warm en huiselijk. “Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij ons. Wij houden u graag op de hoogte van de vorderingen die wij maken om van dit voormalig klooster een plek te maken waar  u op een waardige en intense wijze afscheid kunt nemen.”

Wanneer het leven eindigt, weten we wat de dood betekent : een grote leegte die slechts gevuld wordt met blijvende herinneringen aan hen die ons zo dierbaar waren.

Adres
Uitvaartcentrum Groot Venlo
Ulingsheide 1 B
5932 NA  Tegelen
[email protected]

Meer informatie vindt u op de website van John Lamberts

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen