De Maaspoort wint tweede plek Nationale Meeting Awards

Frans Boermans zaal in de Maaspoort.
Frans Boermans zaal in de Maaspoort.
Foto: © Petra Lenssen via de Maaspoort.

Maandagmiddag 12 maart zijn in de Mariënhof Amersfoort de awards uitgereikt aan de winnaars van de Nationale Meeting Award 2018. De Maaspoort Theater & Events mocht de award in ontvangst nemen voor de tweede plek in de categorie XXL.

De uitreiking van de Nationale Meeting Awards vond plaats in Mariënhof Amersfoort en is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, EventSummit en CLC-VECTA Centrum voor Live Communication.
De Nationale Meeting Awards zijn dé onafhankelijke awards voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Met een score van 5467 eindigde De Maaspoort op een respectievelijke tweede plek. De award is een mooie erkenning voor De Maaspoort als regionale én nationale top-eventlocatie. Eventmanager Veronique: “We zijn heel trots op deze presentatie die we met hele team van De Maaspoort hebben neergezet. We blijven er op alle fronten voor zorgen dat onze gasten en klanten geprikkeld, geïnspireerd en vermaakt worden.“

Vijf categorieën
Er zijn vijf categorieën waarin kon worden deelgenomen, welke zijn ingedeeld op basis van de capaciteit van een locatie. De award voor de eerste plek in de categorie XXL, met een capaciteit vanaf 500 personen, ging naar Postillion Hotel Utrecht Bunnik. De award voor de derde plek ging naar Congrescentrum Bouw & Infra Park Harderwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen