Terughaal actie supermarkt PLUS: PLUS Ravioli met vier kazen

Foto: Productwaarschuwing.nl

Supermarktketen PLUS roept zijn huismerk ‘PLUS ravioli met vier kazen’ terug, omdat de verse pasta mogelijk metaaldeeltjes bevat.

“Dit kan bij inname mogelijk een beschadiging veroorzaken”, waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) woensdag.

Streepjescode 8710624703509
De terughaalactie geldt voor de verpakkingen met de THT-datum 23-12-2017 en streepjescode 8710624703509.

Aankoopbedrag terug
Als u deze verpakkingen van PLUS Ravioli met 4 kazen heeft gekocht, dan wordt u dringend aangeraden dit product niet te eten. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag retour krijgt.

Metaaldeeltjes
Hoe de metaaldeeltjes in de pasta terechtgekomen zijn, is vooralsnog niet bekend. “Waarschijnlijk gaat het om een menselijke fout”, zegt een woordvoerder van PLUS. Volgens hem is het uitgesloten dat er opzet in het spel is. De supermarktketen ontving twee meldingen van stukjes metaal tussen de pasta, van de in totaal 2400 verpakkingen. “Maar dat heeft niet geleid tot ongelukken”, aldus de zegsman.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met de Consumentenservice van PLUS via telefoonnummer 0800 – 222 44 43 (gratis).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen