Extra show over Formule 1 in De Maaspoort

De Maaspoort Theater & Events heeft vandaag een extra boeking van ‘De Formule 1 Show’ bevestigd. De try-out show over de autosport die vooralsnog alleen in Venlo te zien is, was afgelopen zaterdag binnen enkele minuten uitverkocht. De vrije verkoop voor de extra show op maandag 18 december start donderdag 23 november om 10:00 uur.

De Formule 1 Show
De eerste show in Venlo was binnen enkele minuten uitverkocht dankzij enorme belangstelling. Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland en dat was te merken. “Om aan deze enorme belangstelling tegemoet te komen hebben we direct onderzocht of we een extra show konden boeken. Dat is gelukt op maandag 18 december en deze keer in de grote Rabobank Venlo zaal.” zegt Maarten van Erp, programmeur van De Maaspoort. De Formule 1 Shows zullen vooralsnog alléén in De Maaspoort te zien zijn op maandag 11 én 18 december. Formule 1 commentator Olav Mol en Ziggo Sport Totaal verslaggever Jack Plooij vertellen in deze shows álles over de hoogste klasse in de autosport.

Kaarten
De show op 11 december is uitverkocht. Gasten op de wachtlijst krijgen als eerste de mogelijkheid kaarten te reserveren voor deze extra show op 18 december, zij worden persoonlijk benaderd. De rest van de kaarten gaat online in de vrije verkoop op donderdag 23 november om 10:00 uur. Geïnteresseerden kunnen kaarten kopen via de website van De Maaspoort, www.maaspoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen