Oud IJzer Venlo: “Met onze ophaalservice aan huis nemen wij graag alle werk uit uw handen”

Foto: © Oud IJzer Venlo.

Al meer dan een decennium is Oud IJzer Venlo een vertrouwde naam in de ijzer- en metaalrecycling voor zowel particulieren als bedrijven. Met een diepgewortelde toewijding aan het concept van hergebruik boven weggooien, bieden ze een kosteloze ophaalservice aan huis voor oude metalen en ijzer, waarmee ze alle zorgen uit handen van hun klanten nemen.

Met een schat aan ervaring die teruggaat tot meer dan 10 jaar, heeft Oud IJzer Venlo zich gevestigd als een vooruitstrevende speler in de branche, gekenmerkt door professionaliteit, duurzaamheid en hoogwaardige service. Hun reis van meer dan een decennium is gekenmerkt door een passievol streven om oud ijzer een tweede leven te geven door middel van recycling.

“We zijn altijd enthousiast om te leren over oud ijzer en hoe we het kunnen recyclen,” zegt een vertegenwoordiger van Oud IJzer Venlo. “Onze ervaring heeft ons geleerd hoe we de waarde van oud ijzer kunnen herkennen en hoe we onze klanten de beste prijzen kunnen bieden.”

Voor Oud IJzer Venlo is het recyclen van oud ijzer niet slechts een zakelijke activiteit; het is een overtuiging. “We geloven dat oud ijzer niet zomaar afval is,” vervolgt de vertegenwoordiger. “Het kan opnieuw worden gebruikt en omgevormd tot iets waardevols. Daarom blijven we ons inzetten om oud ijzer te redden van de stortplaats en het een nieuw leven te geven.”

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, staat Oud IJzer Venlo klaar om verder te gaan met hun missie om oud ijzer te recyclen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

“Met onze ophaalservice aan huis nemen wij graag alle werk uit uw handen”.

Contact 
Neem contact op met Oud Ijzer Venlo. Je kan ze bellen of WhatsAppen op 06 25 15 60 38 of een mail sturen naar [email protected] en ze nemen zo mogelijk contact met u op of wij komen gelijk langs!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen