Op 29 mei treedt rapper Lijpe op in Grenswerk.

 Poppodium Grenswerk organiseert Hiphop avond

Utrechtste rapper Lijpe naar Venlo

Lijpe  heeft zich in korte tijd bewezen met sterke tracks, diverse optredens en populaire sessies.
Vrijdag 29 mei staat hij samen met
Juba & Erro B en Bobby Fresh in Poppodium Grenswerk.

Met de video bij het nummer ‘Ogen In Je Rug’, geschoten in Marokko, oogstte Lijpe veel lof. Befaamde rapper Kempi was de eerste die het opperhoofd van Top Notch, Kees de Koning, op Lijpe wees. Sindsdien houdt Kees hem in de gaten, met veel bewondering voor de creativiteit en ondernemerschap van Lijpe.

hip hop

In september van 2014 bracht Lijpe op eigen kracht de EP ‘Van de Bodem Naar De Grond’ uit. Deze release zal opnieuw worden uitgebracht onder de vleugels van Top Notch, waarbij de EP niet alleen op de streaming platforms verschijnt, maar ook fysiek beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast gaat de re-release vier bonustracks bevatten.

Het voorprogramma vanavond komt van Juba & Erro B, beiden van de Swingaling Gang. De muziek die Swingaling Gang maakt varieert van Old School tot moderne Hip Hop, Trap en R&b. Als je ze echt wil leren kennen dan zul je naar een van hun shows moeten komen! Eerder stonden ze al in het voorprogramma van The Opposites, Sjaak en Kleine Viezerik. On stage zijn de boys erg actief en energiek en ze maken er dan ook iedere keer weer een “Blericks Feestje” van! Swingaling Gang heeft nog veel in petto voor de Venlose toekomst. Ze timmeren hard aan de weg om hoger op te komen en je zult gegarandeerd nog veel van deze swingers gaan horen.

 

DJ deze avond is Bobby Fresh en de avond zal gehost worden door Young Eve.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen