De Tegelse Fysiotherapiepraktijk Funqtio organiseert op zaterdag 17 december de tweede ‘’Serious Walk voor Serious Request’’. Ben jij er bij?

Foto: embed.scribblelive.com

FunQtio steunt 3FM Serious Request!

Van 18 tot en met 24 december zullen 2 dj’s van 3FM, te weten Domien Verschuuren en Frank van der Lende, hun intrek nemen in het Glazen Huis in Breda voor de actie 3FM Serious Request.

De Tegelse Fysiotherapiepraktijk Funqtio organiseert op zaterdag 17 december de tweede ‘’Serious Walk voor Serious Request’’. De Serious Walk bestaat uit een tweetal wandeltochten. Er is keuze uit een korte (circa 4 km) en een lange (circa 10 km) variant.

De korte wandeling voert door het prachtige natuurgebied ’t Jaomerdal gelegen tussen Tegelen en Venlo. Vertrek- en eindpunt is de binnenplaats van de Emmausstichting, gelegen op het terrein van het Trappistenklooster in Tegelen (adres Ulingsheide 3).

Bij de lange wandeling wordt er gestart en gefinisht in de kantine van Sportclub Irene op het Tegelse sportpark Bakenbos (adres Bakenbosweg 4). en er staat een tussenstop gepland op de binnenplaats bij de Emmaus-winkel.

Men kan voor de korte wandeling starten tussen 10:30 uur en 11:00 uur en voor de langere afstand tussen 9.30 uur en 10.00u. De hond mag natuurlijk ook mee! Er wordt gezorgd voor koffie bij de start/finish en daarnaast voor een lekkere kop soep met belegd brood bij Emmaus.

De bijdrage voor beide afstanden bedraagt 7,50 Euro en komt volledig ten goede aan de actie 3FM Serious Request. Dit jaar is de actie gericht op  de behandeling van longontsteking bij kinderen wereldwijd. Bovenop het inschrijfgeld doneert FunQtio per deelnemer nog een extra bedrag. Meld je dus aan voor de Serious Walk op 17 december en steun het goede doel! Aanmelden het liefste bij de receptie van Fysiotherpaiepraktijk FunQtio aan de Trinagelstraat 1F in Tegelen. Ook is het mogelijk om telefonisch aan te melden op telefoonnummer 077-3733788 of via e-mail [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen