Drones, zelfsturende auto’s, elektrisch rijden, 3D printen… welke invloed hebben deze trends op de mobiliteit van de toekomst van Noord Limburg?

Foto: trendsportal.nl

Venlo -12-11-2016 -Drones, zelfsturende auto’s, elektrisch rijden, 3D printen… welke invloed hebben deze trends op de mobiliteit van de toekomst? En wat betekenen ze voor verkeer en vervoer in de regio Noord-Limburg?

Over deze vragen hebben ruim 60 professionals uit diverse vakgebieden zich op 9 en 10 november gebogen. In een platform met de naam Trendsportal stellen zij zich samen met de 8 Noord-Limburgse gemeenten tot doel een toekomstbestendige visie op mobiliteit voor de regio te ontwikkelen.

Over Trendsportal Trendsportal is een initiatief van de acht gemeenten van het RMO Noord-Limburg en staat open voor iedereen die zich, persoonlijk of professioneel, betrokken voelt bij en actief wil bijdragen aan duurzame, veilige en slimme mobiliteit voor morgen. Het initiatief geeft inwoners, bedrijven, belangstellenden en overheden toegang tot prikkelende ideeën en een onverwachte kijk op verkeers- en vervoersvraagstukken in Noord-Limburg. Met de tweedaagse is de aftrap gegeven om nieuwe initiatieven verder uit te werken.

Via www.trendsportal.nl blijft het platform ook in de komende periode bedrijven en burgers uitdagen om mee te denken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen