Spot de trein: eerste nieuwe Limburg-trein Arriva naar Nederland

Foto: CC0 public Domain

Roermond – 02-07-2016 – Zaterdag 2 juli komt de eerste nieuwe trein van Arriva voor de openbaar vervoer concessie Limburg, tussen 16.00 en 18.00 uur de Nederlandse grens over bij Bad Bentheim.

De exacte tijd wordt morgen via Facebook gecommuniceerd. De komende maanden komen de nieuwe treinen die gaan rijden in de provincie Limburg één voor één naar Nederland. Om treinliefhebbers en –spotters als eerste de gloednieuwe trein op beeld vast te laten leggen, organiseert Arriva de actie ‘Spot de trein’.

Treinliefhebbers en -spotters die de eerste trein op zaterdag 2 juli spotten en fotograferen maken kans op een VIP-arrangement tijdens de Roll In op 15 juli a.s.

Meedoen via Facebook

Wie de eerste trein op de gevoelige plaat heeft vastgelegd, kan de foto delen op de Facebook-pagina van Arriva Nederland met hashtag #spotdetrein. Er worden prijzen verloot in de volgende categorieën:

  • De eerste ingezonden foto
  • De mooiste foto
  • De foto die de meeste ‘vind ik leuks’ krijgt op Facebook

Treinliefhebbers en -spotters moeten er rekening mee houden dat in verband met de veiligheid er alleen foto’s genomen mogen worden vanaf openbaar toegankelijke plaatsen. Deelnemers die foto’s insturen gemaakt vanaf niet-openbaar toegankelijke plaatsen worden uitgesloten van deelname.

Vanaf 11 december is Arriva de nieuwe vervoerder in de provincie Limburg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen