Morgen opent DSV inschrijving voor VenloStormt 2017.

Foto: www.venlostormt.nl

 

Venlo -2-07-2016 -Kun je niet wachten tot de volgende editie van DSV VenloStormt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Inschrijven kan namelijk al vanaf aanstaande zondag! Kijk hier voor alle informatie over de inschrijving.

Op 10 en 11 juni 2017 is de 4e editie van DSV VenloStormt. We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd. In deze nieuwsbrief lees je er alles over.

Aangepast programma
Nieuw bij DSV VenloStormt is dat het programma is aangepast. Gezien de snelle groei van het evenement hebben we besloten om eerder op de dag te starten, waardoor er meer bestormers mee kunnen doen. Er zijn dus meer startseries. We starten in kleinere groepen en sneller achter elkaar. Bij ScholierenStorm 6 t/m 13 jaar starten 50 bestormers per serie en per 2 minuten. Bij 14 jaar en ouder starten 70 bestormers per serie en per 4 minuten.
ScholierenStorm 14 en 15 jaar zijn dit jaar vrij om gedurende de dag een eigen starttijd te kiezen vanaf 11:30 uur.
Daarnaast komt de 22,6 km afstand te vervallen. Voorzitter Dennis Meens zegt hierover: “De 22,6 km afstand is voor een relatief kleine groep bestormers interessant omdat deze afstand heel zwaar is. We hebben gemerkt dat er meer animo is voor de afstanden 6,7 en 11,4 km. Om alle bestormers voldoende ruimte op het parcours te bieden, hebben we besloten de 22,6 km afstand te laten vervallen.” Kijk hier voor het hele programma.

Wijziging tarieven DSV VenloStormt
We hebben het inschrijfgeld tot 1 oktober voor 16 jaar en ouder met 2 euro en voor 6 t/m 15 jaar met 1 euro verhoogd. Dit komt omdat de kosten voor de aansprakelijkheidsverzekering voor het evenement fors zijn gestegen. In Nederland zijn er het afgelopen jaar veel stormlopen bijgekomen. Helaas ook stormlopen waarbij ongelukken zijn gebeurd. Daarom hebben verzekeraars besloten niet meer een vast bedrag per evenement te rekenen, maar een bedrag per deelnemer. Dat betekent voor ons een forse stijging van de kosten die wij alleen kunnen opvangen door het inschrijfgeld te verhogen.
Na 1 oktober en 1 maart worden de inschrijfgelden verhoogd. De prijs vanaf 1 maart blijft hetzelfde als afgelopen jaar. Kijk hier voor alle informatie over de inschrijving.

Nieuw onderdeel: TopStorm
Storm jij voor de snelste tijd? Start dan als eerste! Speciaal voor de allersnelste bestormers is er TopStorm. Voor de 6,7 en 11,4 km wordt een serie met ieder 35 mannen en 35 vrouwen gereserveerd voor de snelle atleten. De 6,7 km start om 10.45 uur en 11,4 km om 11.00 uur. Alleen deze bestormers maken kans op mooie prijzen, zoals de eerste prijs: een massief zilveren ring, speciaal ontworpen door Meestergoudsmid Ivo Nellissen van Nellissen Juwelen uit Venlo.

Hoe kun je in de TopStorm-serie komen?
1.    Meld je aan via het inschrijfformulier bij een starttijd die nu vrij is.
2.    Vink in het inschrijfformulier het vakje aan dat je in de TopStorm-serie wilt starten.
3.    Je krijgt van ons op 1 mei 2017 een e-mail waarin we om extra informatie vragen over je prestaties van de afgelopen tijd. Op basis hiervan wordt een ranglijst opgesteld en bepaald wie in het TopStorm-vak mag starten.
Als je bent geselecteerd, word je in de TopStorm-serie geplaatst.

Prijswinnaars 2016
Zaterdag 28 en zondag 29 mei hebben ruim 4.800 bestormers in diverse afstanden deelgenomen aan de derde editie van DSV VenloStormt. Veel bestormers zijn in de prijzen gevallen. Niet alleen individueel, maar ook enkele teams! Kijk hier voor een overzicht van de winnaars. Heb jij je prijs nog niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen