De Vader, de Zoon en de Heilige gaat vrijdag 11 september om 19.30 uur in première in Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo.

download
De Vader, de Zoon en de Heilige in première
Het nieuwe seizoen van Limburg Doc wordt in september geopend met de documentaire De Vader, de Zoon en de Heilige van Bart Coenders. Het is een hele persoonlijke film over onbegrip.
De Vader, de Zoon en de Heilige gaat vrijdag 11 september om 19.30 uur in première in Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo.

In deze film probeert Bart Coenders via de vroegere boezemvriend van zijn vader, de in Zimbabwe woonachtige missionaris Antoon Janssen uit Broekhuizen, meer te weten te komen over zijn overleden vader.

Deze bijzondere ontmoeting, die zich afspeelt tijdens een bedevaart op de missiepost van Toon, begint warm en amicaal.
Echter onbegrip en miskenning steken al spoedig de kop op. Het gezellige samenzijn verandert snel in een pijnlijke familiare confrontatie.

de_vader_de_zoon

De documentaire is op L1 te zien op zaterdag 12 september om 18:00 uur en zondag 13 september om 11:00, 13:00 en 15:00 uur.

Via Limburg Doc krijgen documentaires structureel aandacht bij L1. Er worden nieuwe documentaires in deze rubriek uitgezonden, maar er is ook plaats voor bestaande producties. L1 wil met Limburg Doc tevens platform bieden aan jonge documentairemakers uit de regio. De serie is mede mogelijk gemaakt met extra steun van Stichting Omroep Limburg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen