[17 november 2019] Intocht sinterklaas in Blerick en Venlo

Foto: Intocht sinterklaas Blerick 2016 - © Marieke Jacobs

Het is weer bijna zover! Het gezelligste kinderfeest van het jaar: Sinterklaas. Gisteren is sinterklaas aangekomen in Apeldoorn en vandaag wordt Sinterklaas in Venlo en Blerick verwelkomd! Op beide plekken komt Sint met de boot aan. Na een korte route heeft iedereen de gelegenheid om de goedheiligman een handje te geven. Ook kan er genoten worden van een leuk programma.

De sinterklaas intocht in Blerick
Nadat de pakjesboot om 12.30 uur langs het VieCuri Medisch Centrum is gevaren, zal de boot rond 12.45 uur aankomen in de passantenhaven van Blerick. Hier worden Sinterklaas en zijn pieten verwelkomd door alle Blerickse kinderen, de burgemeester van Venlo en de voorzitter van Stichting Kinderfeesten Venlo. Sinterklaas zal rond 13.15 uur de kinderen toespreken vanaf het balkon van ’t Raodhoes. Daarna start binnen het programma.Uiteraard krijgen alle kinderen de gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven.

De sinterklaas intocht in Venlo
Om half vier komen Sinterklaas en zijn pieten aan in de stadshaven van Venlo. De kinderen uit Venlo verwelkomen hen dan samen met de burgemeester van Venlo. Uiteraard is hier de voorzitter van Stichting Kinderfeesten bij aanwezig. Na een korte optocht door de binnenstad van Venlo zal Sinterklaas rond vier uur de Venlose kinderen toespreken vanaf het bordes van het stadhuis. Sint zal iedereen ook uitnodigen voor het sinterklaasprogramma in de Maaspoort. Dit programma start om kwart over vier. Aansluitend krijgen alle kinderen de gelegenheid om Sinterklaas een handje te schudden.

De organisatie van dit mooie kinderfeest is in handen van Stichting Kinderfeesten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen