Broederliefde terug naar Venlo, kaartverkoop start morgen

Foto: Broederliefde.

Op vrijdag 8 februari 2019 komt de hiphopgroep Broederliefde naar Grenswerk. Ze nemen hun live-band en een heleboel special effects mee. Broederliefde is op dit moment een van de grootste hiphop-acts van Nederland. De twee eerdere concerten van Broederliefde (in 2015 en 2017) in Venlo waren stijf uitverkocht. In 2017 stonden de Rotterdammers als een van de hoofdacts op Zomerparkfeest. De kaartverkoop voor het concert start morgen (woensdag 10-10) om 10:00 via www.grenswerk.nl.  

Broederliefde heeft zich de laatste jaren ontzettend sterk door ontwikkeld naar een van dé sterkste hiphop namen in Nederland en daarbuiten. Met een grote en brede fanbase toveren ze al 2,5 jaar elk podium om tot een groot, maar toch intiem, supergezellig, energiek en positief Broederliefde feest. Deze zomer verscheen uit het niets hit-plaat “We Moeten Door 2”, waarmee ze iedereen verrasten. Broederliefde stond de afgelopen jaren op verschillende grote festivals in Nederland zoals Pinkpop, Lowlands en Vrienden van Amstel Live. Ook waren ze in 2017 een van de hoofdacts tijdens Zomerparkfeest.

In april van dit jaar haalde Broederliefde alle grote landelijke media met hun uitverkochte show in het Sparta Stadion (Het Kasteel) in hun buurt Spangen, Rotterdam. Even later herhaalden ze dat succes door op 22 september Ahoy Rotterdam uit te verkopen met een show van dik twee uur met speciale gasten zoals Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex, Humberto Tan, Poke, Victor Mids en meer.

Broederliefde
We Moeten Door 2 Clubtour
Vrijdag 8 februari
Poppodium Grenswerk

Open 20.00, aanvang 20.430
Voorverkoop: 18 euro

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen