Maaspoort Venlo doorbreekt grens van 100.000 tickets

Foto: © Maaspoort.

Maaspoort in Venlo viert deze week een ticketrecord, maar liefst 100.000 tickets werden tot nu toe verkocht. Nooit eerder werden er voor voorstellingen in Maaspoort zoveel tickets verkocht in één theaterseizoen dat nog tot en met juli doorloopt. Deze mijlpaal benadrukt de enorme populariteit van live-belevingen.

Het succes is onder andere te danken aan jeugdfonds ‘Goed voor Elkaar’, dat mogelijk maakt dat kinderen tot en met 12 jaar gratis naar het theater kunnen. Al bijna 16.000 bezoekers maken gebruik van dit initiatief en het theater ziet nog meer potentie in de toekomst. Onlangs maakte Maaspoort bekend dit beleid sowieso de komende vijf jaar te blijven voeren. Daarnaast is het een landelijke trend dat mensen steeds meer waarde hechten aan een kwalitatieve invulling van hun vrije tijd en het beleven van live-evenementen. Ook de populaire musicals Mamma Mia!, Grease en de in juli geplande Jesus Christ Superstar dragen bij aan de hoge kaartverkoop.

Het theater verwacht dat de totale kaartverkoop voor dit theaterseizoen nog veel hoger zal eindigen. Er staan nog 56 voorstellingen op het programma tot en met juli waarvan er 7 uitverkocht zijn. Bij de 56 voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn, zitten grote namen zoals Yentl & de Boer, Zin in Zappelin, 3JS, Roué Verveer, Juf Roos, Merijn Scholten en Jesus Christ Superstar.

Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunnen mensen terecht op de officiële website van Maaspoort www.maaspoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen