Eerste editie trekt een volle Haandert, tweede editie aangekondigd

Foto: © Bass in your Face

Op de avond van zaterdag jl. werd Tegelen op de kaart gezet als een nieuwe hotspot voor hardere muziekstijlen, met de succesvolle première van “Bass in your Face” in De Haandert. Dit uitverkochte evenement trok liefhebbers van ver en nabij met 800 bezoekers, waarmee het direct een stempel drukte op de Venlose evenementenkalender.

Gezien de overweldigende respons en de positieve feedback van zowel bezoekers als artiesten, is het met trots dat de organisatie de terugkeer van “Bass in your Face” aankondigt op 30 november 2024. Dit markeert de groeiambitie van het even ement en versterkt de intentie om het als een terugkerend fenomeen op de evenementenkalender van Venlo te vestigen.

De eerste editie verliep zonder incidenten en ontving overweldigende lof voor de sfeer en organisatie. Dit heeft geleid tot een enorme belangstelling voor de aankomende tweede editie. Opmerkelijk is dat, ondanks dat de kaartverkoop pas net van start is, er al een significant aantal tickets is verkocht. Dit toont aan dat “Bass in your Face” niet alleen een blijvende indruk heeft achtergelaten, maar ook een groeiende fanbase heeft gecreëerd die reikhalzend uitkijkt naar meer.

De organisatie bedankt alle bezoekers, artiesten en medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van de eerste editie en nodigt iedereen uit om deel uit te maken van de volgende, nog grootser geplande editie. Blijf op de hoogte voor meer informatie en zorg dat je er dit keer bij bent, want “Bass in your Face” belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden.Voor meer informatie, tickets en updates, bezoek onze website en volg ons op sociale media.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen