112

Krantenbezorger beroofd, treinverkeer stilgelegd en aanhouding

Foto: © Keistadnieuws.

TEGELEN, STEENWEG – Omstreeks 06:25 uur werd er een melding gemaakt van een aanrijding object nabij de Steenweg in Tegelen.

Op de Parallelweg is een krantenbezorger beroofd van zijn fiets. Hij stond met zijn bezorgfiets klaar buiten het bureau toen hij benaderd werd door 2 mannen. De mannen zouden in eerste instantie gevraagd hebben naar voedsel, vervolgens sigaretten en als laatste geld. Hij is daarbij van zijn bezorgfiets beroofd en de dieven hebben deze op het spoor gegooid. De fiets is vervolgens aangereden door een Arriva trein die onderweg was maar Nijmegen. Incidenten bestrijders van Prorail hebben samen met de machinist de fiets onder de trein vandaan gehaald.

Geen treinverkeer
Door de aanrijding reden er geen treinen tussen Tegelen en Reuver tot 08.00 uur. Ook wordt door de beroving in een deel van Tegelen de krant later bezorgd. Aan de overkant van het spoor kon de politie een persoon aanhouden, of deze aanhouding verband houdt met de beroving kon de politie niet bevestigen.

Burgernet
De Politie heeft besloten een Burgernet uit te sturen.Het burgernetbericht luidt als volgt:
Tegelen; beroving, omgeving Parallelweg. 2 personen, getint uiterlijk, rond de 20 jaar. 1 persoon in een wit-zwart trainingspak, 1 persoon met een zwart trainingspak. De personen hebben een omafiets ontvreemd met een rek voorop – kleur zwart. De personen zijn weg gegaan richting de Albert Heijn.
Tips? Bel nu 112

Foto’s Keistadnieuws.

 

Reacties