112

Twee kop-staart aanrijdingen in 40 minuten op dezelfde locatie

Foto: © Keistadnieuws.

Venlo, Nijmeegseweg – Omstreeks 15:20 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de Nijmeegseweg in Venlo.

Vlak voor de kruising met de Hakkesstraat heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Een rode Smart is ingereden op een witte Mercedes, vermoedelijk toen deze voor het rode licht aan het wachten was. Door de klap zijn de airbags in de Smart afgegaan en heeft de Smart een flinke deuk opgelopen, de Mercedes kwam er beduidend beter van af. De vrouwelijke inzittende van de Mercedes is met misselijkheid ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Op het moment dat de berger met de voertuigen bezig was gebeurde er wederom een ongeluk voor het stoplicht. Bij deze tweede kop-staart aanrijding zijn 3 voertuigen betrokken. Het stoplicht was op het moment van deze tweede aanrijding groen, vermoedelijk was het voorste voertuig afgeleid door het eerste ongeval. Bij het tweede ongeval zijn geen gewonden gevallen en is de blikschade minimaal. De politie, die nog ter plaatse was, ondersteund met de schadeformulieren.

Reacties