112

Brand Rijksweg-Zuid in Belfeld; Gedupeerde looft beloning uit

Foto: © Brandweer Belfeld - Twitter.

De gedupeerde van de brand aan de Rijksweg-Zuid in Belfeld looft een beloning van 3000 euro uit.

De brand ontstond in een bestelbus en sloeg snel over naar een aangrenzende tent waarin enkele scooters stonden. Steve Huibers, eigenaar van de voertuigen, looft een beloning van 3000 uit en hoopt dat hiermee de dader(s) snel gepakt kunnen worden.

De brand ontstond rond vier uur in de nacht van zondag op maandag. De brandweer riep een extra blusvoertuig op toen bleek dat de brand over was geslagen.

Brandstichting
De bestelbus, de overkapping en enkele scooters werden door de brand verwoest ook is er zichtbaar schade aan de woning. De brand was om 05.00 uur volledig geblust. De politie liet al vrij snel na de brand weten dat ze uitgaan brandstichting. Huibers heeft door de brand een schade van zo’n 30.000 euro geleden.

Getuigen
Steve Huibers  hoop dat mensen die iets gezien hebben dit bij de politie melden. De Wilaminastraat is een pad langs het huis. Ook zouden de dader(s) via de Stationstraat achter om kunnen zijn gekomen. Achter het huis loopt het spoor. Alle verdachte situaties op een van deze plekken zouden van belang kunnen zijn laat Steve aan Venlo nieuws weten.

Eerste kerstdag, maar bij de mensen bij wie gisteren de brand woedde.. is geen kerst.Daar is ongeloof en verdriet!…

Geplaatst door Venlo Nieuws op Dinsdag 25 december 2018

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen