Restaurant Cabillaud bekroond met plek in Gault&Millau

Foto: © By Petra Lenssen

Op 14 maart 2022 werd de nieuwe Gault&Millau gids 2022 op een feestelijke wijze gelanceerd in Tivoli Vredenburg in Utrecht. De top van de Nederlandse gastronomie kwam bij elkaar. Cabillaud veroverde wederom een plek in de gids. Met een beoordeling van 13 punten op een schaal van 20 behoort Restaurant Cabillaud tot de culinaire top van Nederland.

Gault&Millau is al enkele jaren dé referentie naast de Michelin en Lekker. Gault&Millau hanteert een puntensysteem van 20 punten verdeeld over vijf schalen. Vanaf 10 punten wordt een restaurant opgenomen in de gids.

Restaurant Cabillaud, gelegen op de tweede etage van theater De Maaspoort in Venlo, is ook dit jaar weer opgenomen in Gault&Millau met een mooie score van 13 punten en een lovende recensie. “We worden verwend met een verzorgde keuken die rijk is aan producten en smaken.” aldus de gids.

Chef Wouter Verheijen: “Het voelt goed om deze waardering te ontvangen. We zijn als organisatie en team voortdurend in ontwikkeling. Zowel op het gebied van wijn-spijscombinatie als gastvrijheid. We zoeken naar de optimale samenwerking tussen deze twee elementen. Geweldige kwaliteit èn een topbeleving. Dankzij onze samenwerking met lokale producenten en leveranciers nemen we gasten mee in de verhalen achter onze gerechten. Kruiden kweken we zelf in onze kruidentuin op het dakterras.”

Het restaurant gebruikt dagelijks reviews en scores om verbeteringen door te voeren in zowel het menu, de ambiance als de service.

Reacties

Cookieinstellingen