Metamorfose Albert Heijn Maagdenberg Venlo

Nancy op het Veld.
Foto: © Dirk Brand via AH.

Venlo – De Albert Heijn aan het Maagdenbergplein 15 in Venlo is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nauwelijks iets van; vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats.

Dat verandert op zaterdag 27 februari om 16:00 uur. De winkel gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt komt nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De heropening vindt plaats op dinsdag 9 maart om 11:00 uur.

“Onze Albert Heijn ondergaat echt een complete metamorfose,” zegt supermarktmanager Nancy op het Veld enthousiast. “Met de nieuwe inrichting wordt de winkel ruimer van opzet, met meer aandacht voor vers. Ook krijgen we zelfscankassa’s. Daar is veel vraag naar. Ik ben blij dat we deze wens van onze klanten meteen kunnen vervullen.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Nijmeegseweg 20 in Venlo (XL), Van Nijvenheimstraat 62 in Venlo en Raadhuislaan 48 in Tegelen.

 

De foto is gemaakt in een lege winkel zonder medewerkers en klanten, en op minimaal anderhalve meter afstand. Hierdoor hebben we de supermarktmanager zonder mondkapje kunnen fotograferen.

 

Reacties