Dartklup77 gaat met dartsmarathon geld ophalen voor hun café, Klup77

Foto: © Klup77.

Op zaterdag 27 februari om 15.00 uur gaan 8 darters van Dartklup77, uiteraard met inachtneming van de RIVM richtlijnen, starten aan een gezamenlijke marathonleg van 777.777 punten naar 0. Dit komt in de praktijk neer op ruim 1.500 normale (501-)legs.

Naar schatting zal deze marathon ruim 36 aaneengesloten uren duren en zal volledig gestreamd worden via de Facebook pagina van Klup77. Dit allemaal om geld op te halen. Om hun kroeg, Klup77 in Venlo, te steunen.

Hoe kun je doneren?
Het is mogelijk om vooraf of tijdens de actie een donatie te doen via de actiepagina, maar ze gaan ook graag de uitdaging aan door middel van diverse challenges. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sponsoring per gegooide 180, per gegooide bulls-eye, etc. Wil je de darters uitdagen? Mail je challenge dan naar [email protected]

Als dank voor de donaties wordt er per gedoneerde € 500,00 het volgende verloot onder alle donateurs:

  • diner voor twee bij Klup77
  • een VVV Yellow Black Army bier pakket
  • een Klup77 bierpakket

Over Klup77
Klup77 is een uniek horeca-concept voor jong en oud, met je vereniging of ‘gewoon’ met je partner en/of vrienden.

Ze bieden een gezellig, lekker ouderwets bruin café met alle moderne faciliteiten, interactieve muziek, videoclips, TV’s, libre- en poolbiljart, maar ook kroeg spelletjes zoals nagelen, kaarten, shotjes-roulette etc. Verder zijn er diverse zaaltjes waar verenigingen hun activiteiten kunnen uitvoeren of te gebruiken zijn voor feesten en partijen. Er is zelfs een compleet ingerichte repetitieruimte met (zang) installatie(s) en vast drumstel.

Regelmatig zijn er live optredens en organiseren ze activiteiten zoals bier-proeverijen en pub quizzen. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het mooie terras. Klup77 is een plek waar (bijna) alles kan. Het motto luidt niet voor niets: Klup 77, waor anders? (Venloos voor: Klup77, waar anders?)

Reacties