Albert Heijn Venlo Zuid even dicht voor verbouwing

Foto: Carolien Dohmen van Albert Heijn Venlo Zuid: “Meer vers in onze vernieuwde Albert Heijn.” Foto: Albert Heijn/Dirk Brand.

Albert Heijn aan de Van Nijvenheimstraat 62 sluit donderdag 31 december om 18.00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt in Venlo Zuid wordt vervolgens omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

In de vernieuwde winkel vinden klanten veel meer verse producten. Woensdag 13 januari 2021 om 11:00 uur gaat de Albert Heijn weer open.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Door een slimme herinrichting wordt het binnenin veel ruimer. Supermarktmanager Carolien Dohmen: “We krijgen een moderne winkel met brede gangpaden en overzichtelijke afdelingen. De opvallendste vernieuwing is de uitbreiding van het versaanbod. Je hebt bij ons straks nog meer keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten, brood, banket en andere verswaren.” Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Maagdenbergplein 15, Nijmeegseweg 20 (XL) en Raadhuislaan 48 in Tegelen.

NB De foto is gemaakt in een lege winkel zonder medewerkers en klanten, en op minimaal anderhalve meter afstand. Hierdoor hebben we de supermarktmanager zonder mondkapje kunnen fotograferen.

 

Reacties