[Zakelijk] Kalfire E-one wint tweede award!

Foto: Kalfire E-one wint tweede award!

De Kalfire E-one is voor de derde keer in de prijzen gevallen, ditmaal bij de Iconic Awards! De high-tech, duurzame designhaard wint de Iconic Award 2021: Innovative Interior. Eerder won de Kalfire E-one ook al de Silver Novum Design Award en een Erkenning GIO mét een Special Award.

Het winnende bedrijf zit gevestigd in Befeld.

De internationale designprijs “Iconic Awards: Innovative Interior” wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve interieurproducten op het gebied van interieurontwerp en architectuur. De producten worden beoordeeld door een internationale jury bestaande uit vakkundige designondernemers. De jury werd overtuigd door het innovatieve karakter van de Kalfire E-one.

Achter de schermen werd er lang gewerkt aan de allereerste innovatieve hightech designhaard van Kalfire. CEO Beijko van Melick is zeer tevreden met het resultaat. “We zijn er trots op dat we wederom een prijs hebben behaald voor deze unieke haard. Deze haard heeft alles waar Kalfire voor staat. Het is een innovatie om mensen te verbinden, ook op plaatsen waar dit met een traditionele gas- of houthaard niet mogelijk is. Dat dit met maar liefst drie prijzen wordt beloond, is een fantastische erkenning en een groot compliment. Het stimuleert ons alleen maar meer om onze producten te blijven ontwikkelen.” aldus Beijko van Melick.

De Iconic Awards
De Iconic Awards: Innovative Interior eren alleen de beste van de beste in de meubel en interieurdesign industrie. De competitie creëert een uniek platform voor netwerkende architecten, product ontwerpers en vastgoedontwikkelaars om in contact te komen met de meubel en interieurdesign industrie. Er zijn ieder jaar product ontwerpers uit ongeveer 20 landen die in aanmerking komen voor de prijs.

Reacties