Daten in Corona-tijd: veel singles extra hard geraakt

Foto: © Pixabay.

Een verre reis naar een tropische bestemming, regelmatig lekker uit eten of afspreken voor een eerste date… voor veel Nederlanders vormden deze zaken een vanzelfsprekend onderdeel van het leven. Tot een zeker virus aan zijn wereldwijde opmars begon en het leven van miljarden mensen overhoop haalde. Ineens zijn daardoor een heleboel activiteiten niet meer mogelijk. En dan beseffen we maar al te goed wat voor ons  eigenlijk het allerbelangrijkste is: liefde en de juiste mensen om ons heen.

‘Veel singles in ons land worden tijdens de coronacrisis extra hard geraakt. Om kwetsbare familieleden te beschermen, mijden ze afspraken met hun geliefden. Vrienden blijven om dezelfde reden op afstand. Mensen die samenwonen met hun partner kunnen wel van elkaar genieten. De meeste vrijgezellen onder ons missen echter die knuffel, een hand op hun schouder en fysieke intimiteit. En daten is nu helaas even geen optie,’ zegt Nancy Peppelenbos, matchmaker en liefdescoach aangesloten bij  Mens & Relatie, Nederlands grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling.

‘Wij helpen mensen om met een geschikte partner te werken aan een goede relatie. Ons coachingstraject: ‘Passie en liefde in Crisistijd: Het Geheim van Mens & Relatie’ komt nu goed van pas aangezien veel mensen noodgedwongen thuiszitten, Tijdens een 30 dagen durende challenge ontvangen onze singles dagelijks een e-mail met een korte video en een persoonlijke vraag of opdracht. Door elke dag aan jezelf te werken en je voor te bereiden op een duurzame relatie, ben je er (zodra het RIVM groen licht heeft gegeven) klaar voor om je potentiële partner in levende lijve te ontmoeten!’

Zie  www.relatierelatie.nl voor meer informatie.

Reacties