Maasboulevard bedankt de zorgverleners van Venlo

Foto: Maasboulevasd bedankt de zorgverleners van Venlo - Persfoto.

VENLO – Wat zijn we met z’n allen trots op al onze zorgverleners! In tijden als deze beseffen we ons dit extra goed. Helaas heeft het COVID-19 virus ons getroffen en dat legt veel druk op de zorgverleners in ons land. Niet alleen draaien ze overuren, maar hun werk is nog nooit zo belangrijk geweest.

Waar de rest van Nederland thuisblijft om verspreiding te voorkomen, staan zij iedere dag weer op om de medemens op de best mogelijke manier te helpen, namelijk door zorg te verlenen. Daarvoor willen de ondernemers van winkelcentrum Maasboulevard hun hartelijk danken!  Tijdens het Paasweekend hebben de ondernemers de zorgverleners van het Ziekenhuis VieCuri ziekenhuis in Venlo verrast met heel veel lekkers.

Alle zorgverleners ontvingen een drink mok, gevuld met heerlijke paaseitjes. Wij wensen heel Nederland sterkte in deze zware tijden, in het bijzonder de families die getroffen zijn door het virus. De ondernemers van Maasboulevard leven met jullie mee. Overigens kan er ook in deze
tijd gewinkeld worden in Maasblvd, uiteraard met inachtneming van de maatregelen.

Over Maasboulevard
Maasboulevard is een winkelcentrum in de binnenstad van Venlo met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

Reacties