Nog meer goud én kampioenschap voor Venlose slager

Foto: © Natuurslagerij Schreinemachers.

Tijdens de vakwedstrijden van Confrérie des Chevalliers behaalde Natuurslagerij Schreinemachers in februari reeds een gouden medaille met hun Vastelaovesartikelen Joekswors en Bierworst met Jägermeister. De slagerij mocht dit publiceren daar dit specifieke Vastelaovesproducten waren.

Tijdens deze vakwedstrijden werden verder ook Beste Leverworst en Aspergeham gekeurd en beloond met een maximale score. Uiteindelijk won de slagerij ook nog een Nationaal Kampioenschap en mag zich een jaar lang op dit vakgebied de beste van Nederland noemen.

De prijzen zouden afgelopen weekend uitgereikt worden tijdens een groot diner-dansant in Roermond. Door de maatregelen rondom het Coronavirus moest deze avond in stijl echter geannuleerd worden.

De vakwedstrijden van Confrérie des Chevaliers kenden een deelnemersveld uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Italië en België. Deze broederschap organiseert o.a. vakwedstrijden voor ambachtelijke slagers om het ambacht te eren en hoog te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen