Zonnestudio Sun Deluxe Blerick is open en verwelkomen je graag!

Foto: © Daphne Design.

Sun Deluxe is open en ze mogen open zijn! Zo heeft de regering bepaald, want juist in deze tijd is een goede weerstand heel erg belangrijk. Eet gezond, neem extra vitamine C, eet voldoende fruit en zorg voor voldoende vitamine D. Het is dus erg verstandig om te gaan zonnen, uiteraard nog steeds met mate.

UV-licht verminderd en bestrijdt virusdeeltjes
Dit houdt ook in dat het coronavirus niet kan stand houden onder de zonnebank, de zonnebanken zijn dus virus vrij. Het krijgen van het coronavirus vanuit de zonnebank is niet mogelijk! Daarnaast zorgt UV-licht ook nog eens voor het verhogen van je weerstand om zo beter bestand te zijn tegen virussen en dat hebben we juist nu allemaal nodig!

Uiteraard hanteren wij ons standaard protocol met schoonmaken.Wij desinfecteren na elke klant de zonnebanken, deurklinken en cabines. Kortom we desinfecteren alles waar een klant gebruik van heeft gemaakt. Wij gebruiken nooit een reiniger, maar altijd al een desinfectant.

Het hele jaar genieten van een gezonde bruine teint
Bij Sun Deluxe in Blerick schijnt altijd de zon! Niks meenemen van thuis en enkel genieten. Koffie en thee is gratis en ook parkeren kan kosteloos.Dankzij de verschillende typen zonnebanken in elke studio is er voor iedereen een geschikte zonnebank. Ontspannen is het sleutelwoord. Dat merk je gelijk bij binnenkomst, u wordt vriendelijk ontvangen. Er is wifi, thee en koffie. Je hoeft niets mee te nemen van huis: bij de zonnestudio krijg je een gezichtsreiniger, handdoek, uv-bril, deo en aftersun. Eenmaal onder de zonnebank waan je je op een tropisch strand dankzij de aangename warmte, verkoelende waternevels, heerlijke geur aroma’s
en je favoriete muziek op de achtergrond.

  • Veilig en verantwoord bruin worden.
  • Professioneel zon advies voor ieder huidtype.
  • Ergoline-zonnebanken met waternevel, geur aroma en radio of mp3-dock.
  • Bij ieder bezoek UV-bril, handdoek, make-up remover, deo en aftersun.
  • Gratis parkeren.
  • Gratis wifi, water, koffie en thee.

Gediplomeerd
Bij Sun Deluxe werken enkel gediplomeerde en goed opgeleide dames. Welke jou voorzien van goed
en deskundig advies.

Verstandig zonnen
Bij zonnestudio Sun Deluxe staan enkel Ergoline zonnebanken, deze worden goed onderhouden en de lampen tijdig vervangen. De comfortabele zonnebanken hebben slimme UV-lampen, waternevel, geuraroma en muziek. Een zon sessie duurt 10 tot 30 minuten; Zeker weten dat je verstandig zont? De consulente in de zonnestudio geeft je een persoonlijk zon advies op basis van je huidtype.

“Sun Deluxe Blerick, de meest klantvriendelijk en
professionele zonnestudio van het zuiden. “

Meer weten over de zonnestudio? Bezoek dan eens hun website.
Sun Deluxe Blerick
Kloosterstraat 66
5921 HD , Blerick
Telefoon 06-33153901
Ook te vinden op Facebook.

Openingstijden:
Ma t/m Vr : 10.00-21.00 uur
Zaterdag : 10.00-17.00 uur
Zondag : 11.00.-16.00 uur

Reacties