‘Veilig Wonen weken’ bij Univé winkel in Venlo

Foto: ©Pixabay.

Wist u dat ook uw rookmelder een houdbaarheidsdatum heeft? En dat die meestal na 10 jaar vervangen moet worden? In de Univé winkel in Venlo kunt u tot 31 mei een ‘Veilig Wonen check’ doen, en dan krijgt u gratis een nieuwe rookmelder.

Univé wil haar klanten zoveel mogelijk helpen bij het voorkomen en beperken van risico’s. Daarom zijn er van tot 31 mei in de winkel aan de Spoorstraat 36 de ‘Veilig Wonen weken’. Klanten kunnen in de winkel samen met de adviseur checken hoe ze de veiligheid in hun woning kunnen verbeteren. Extra aandacht is er daarbij voor het voorkomen van overlast door lekkende dakgoten, inbraken en schoorsteenbranden.

Gratis rookmelders
Daarnaast heeft Univé de speciale actie met de rookmelders. Veel mensen denken veilig te zijn met zo’n alarm. Ze realiseren zich niet dat òf de batterij na een tijd vervangen moet worden, of dat zelfs de houdbaarheidstermijn van zo’n rookmelder verstreken kan zijn. De datum hiervan staat meestal in het vakje waar de batterijen zitten.

Om te voorkomen dat klanten een rookmelder hebben die mogelijk niet meer werkt, biedt Univé nu de mogelijkheid deze gratis om te ruilen. Wie tot 31 mei een ‘over datum’ melder inlevert, èn de Veilig Wonen check in de winkel doet, krijgt een gratis exemplaar. Hierbij geldt maximaal 1 rookmelder per klant, en: op is op. De winkel van Univé in Venlo staat aan de Spoorstraat 36, en is dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen