Hadewych Minis & Henk Poort in De Tent van Bell 2019

Foto: ©Tent van Bell.

Op 16, 17 en 18 mei is de vierde editie van De Tent van Bell. Leta Bell is drie avonden uw gastvrouw in De Tent waarin ze een top orkest, culinair genot, dans, zang en acteren laat samensmelten in een unieke beleving. Alles komt dus bij elkaar in de spiegeltent voor het Limburgs Museum in Venlo waar de gasten getrakteerd worden op meezingers, meedansers en meejankers.

Naast gastvrouw Leta Bell maakt ook Robert Bouten weer zijn opwachting in de Tent. Met het vastleggen van Minis en Poort lukt het Leta Bell om twee Nederlandse sterren naar Venlo te halen die beiden hun debuut maken in de Tent.

Zangeres en actrice Hadewych Minis speelde in tientallen tv-series, musicals, toneelstukken en films. Voor haar rol als Rachel Hazes in de film “bloed, zweet en tranen” maar ook voor de film “Borgman” kreeg ze een Gouden Kalf. Ze speelde twee keer de rol van Maxima; in de films “Majesteit” en “De Kroon”. Ze krijgt lovende kritieken voor haar theatershow “Minis Plus”. Na de Tent van Bell zal Hadewych op 30 mei met haar show te zien zijn in een uitverkocht Carré.

Henk Poort speelde grote rollen in binnen- en buitenland. Poort schitterde in de musicals Phantom of the Opera en Les Miserables. Zijn vertolking van Tevje in de musical Anatevka werd benoemd tot een van de beste performances ooit gebracht in de Nederlandse theaters. Het lied “Als ik toch eens rijk was…” zingt nog steeds iedereen mee. Poort is tevens een begenadigd vertolker van het Amsterdamse levenslied.

De Tent van Bell is een co-productie met Theater de Maaspoort en in samenwerking met Serve Hermans van TG Maastricht welke de regie doet.

In ‘De Tent van Bell’ geniet u tijdens een avondvullend diner van de magie van het theater. Dit alles onder begeleiding van een 20-koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. Beleef het mee op 16, 17 en 18 mei.

RESERVEER HIER UW KAARTEN:

– 16 mei 2018: De Maaspoort

– 17 mei 2018: De Maaspoort

– 18 mei 2018: De Maaspoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen