Iedere maand een ontmoetingsdiner van Resto VanHarte in restaurant de Bekkerie

Foto: Resto van Harte.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte zal vanaf heden maandelijks een ontmoetingsdiner verzorgen in restaurant de Bekkerie in Boekend (Venlo). Afgelopen jaar organiseerde Resto VanHarte verschillende goedbezochte diners in het restaurant. De samenwerking met de Bekkerie wordt nu op structurele wijze uitgebreid; vanaf 28 januari kunnen buurtbewoners hier één keer per maand genieten van een gezellig, betaalbaar en gezond driegangendiner. De diners vinden altijd plaats op de maandagavond. Data zijn te vinden op www.restovanharte.nl. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven.

Hein van der Kroft, restomanager bij Resto VanHarte Venlo: “De Bekkerie biedt mensen met een ondersteuningsvraag of een achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Dit sluit naadloos aan bij de maatschappelijke doelstelling van Resto VanHarte. Wij staan voor een samenleving waarin iedereen meedoet en erbij hoort. Afgelopen jaar zetten de vrijwilligers van Resto VanHarte samen met het personeel van de Bekkerie elke keer weer een heerlijke gezonde maaltijd op tafel. Ik ben blij dat we de samenwerking nu kunnen uitbreiden en ik nodig alle buurtbewoners van harte uit om te komen proeven.”

Kom langs en schuif gezellig aan
Iedereen is van harte welkom. Bijdrage voor het diner is 7,50 euro. Inloop is vanaf 17.30 uur. Aanvang diner is 18.00 uur. Graag reserveren via reserveren.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Het laatste nieuws uit Venlo ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen