Filmmaker gezocht voor documentaire over Autisme

Foto: Pixabay.

Nicole Plantius, al ruim 25 jaar werkzaam in de sector hulpverlening, wil een kortdurende film/documentaire maken waarin een realistische weergave van de complexe vormen van Autisme Spectrum Stoornis/ Autisme zichtbaar worden. Ze hoop met de film dat ze –met alle betrokkenen/de makers van deze film– , begrip en empathie kan versterken. 

Filmmaker 
Voor het produceren van een film documentaire over Autisme Spectrum: Het betreft een aangrijpende, indrukwekkende film/docu waarin het ruime begrip AUTISME SPECTRUM aan alle kanten, sterk belicht wordt en waarin het proces van een ‘niet -op zichzelf –staand’,aangrijpend verhaal in kaart wordt gebracht. Je werkt nauw samen met ons talentvol professioneel team met- o.a. acteurs en actrices, – waarin respect en een positieve werksfeer/samenwerking centraal staan.

Plantius Film Project is op zoek naar iemand
–  In de richting AV-productie / video / film
–  Die kan filmen, monteren, bewerken en vormgeving.
–  Met ervaring met filmen en editten
– Die 1x per maand een dag of dagdeel hierin zijn/haar tijd, passie, talent in kan investeren
– Die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
– Eigen inbreng heeft, creatief en enthousiast is
– Zin heeft om aan de slag te gaan op vrijwillige basis en zich wilt inzetten voor dit belangrijke goede doel.

Plantius Film Project heeft jou te bieden
– Een innovatieve werkplek waarin jouw creatieve brein welkom is
– Met de vrijheid om op jouw eigen inbreng te bieden
– De vrijheid om dit project als studie project c.q. stage project of als een ander leerdoel in te zetten, m.b.t. jouw toekomst, m.b.t. professionalisering; Nicole Plantius projectleider/regisseur, zal jou in dit traject coachen als ervaringsdeskundig trainer/coach

Plantius Film Project gelooft dat iedereen iets kan bijdragen aan deze wereld. Dus ook mensen welke kampen met een uitdaging te weten wij zijn allemaal mensen, en wij hebben dus ook allemaal ieders eigen uitdaging op een eigen manier; dus ook als je zelf kampt met een vorm van Autisme Spectrum, ben jij – als jij over bovenstaande kwaliteiten beschikt en je 18 jaar of ouder bent, welkom als filmmaker in ons team en een waardevolle aanvulling voor Plantius Film Project ASS.

Waarom deze film
Met hart en ziel draag ik deze film op aan diegenen die kampen met een complexe vorm van Autisme en hun betrokken dierbaren en alle andere betrokkenen. Het doel van deze film is herkenning en empathie voor lotgenoten. Als mede hoop ik, dat ik –met alle betrokkenen/de makers van deze film– met deze indringende film, begrip en empathie kan versterken, en processen van bewustwording en inzicht op gang kan brengen dan wel versterken en ik hoop hiermee een grote groep mensen uit de maatschappij te bereiken. Mede bied ik deze film aan- onder andere vanuit mijn meer dan 25 jaar ervaring op gebied van werk, studie, praktijk- en met als doel een leerzame zinvolle aanvulling te bieden aan professionals/jeugdzorg instanties/gemeenten/scholen en aan de politieke partijen in de Tweede Kamer, der Staten-Generaal, den Haag; omdat Autisme een zo ruim begrip is en er zo veel verschillende varianten/uitingen zijn aan Autisme Spectrum en het gebleken is dat Autisme Spectrum zelfs voor vele professionals een complex vraagstuk is.

Interesse of meer informatie
Stuur je reactie graag vóór 15 oktober 2018; ten name van Nicole Plantius; via [email protected] en/of via 06 4603 7192. Voor meer informatie over deze FILM in wording, zie ook www.nicoleplantius.nl; klik op FILM-ASS-PLANTIUS.

Deze film over Autisme Spectrum creëer ik met hart en ziel in het belang van heel veel mensen.

Deze film is NIET commercieel gericht maar voor een GOED DOEL en zal door talentvolle gepassioneerde vrijwilligers tot stand worden gebracht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen