Ikwileenstartershypotheek.nl diamantsponsor van Venlosche Boys!

Foto: Venlosche Boys.

De sponsorcommissie van de Venlosche Boys is blij te kunnen vermelden dat er tijdens afgelopen sponsorbijeenkomst weer een nieuwe sponsorovereenkomst is getekend. Ikwileenstartershypotheek.nl is Diamantsponsor geworden bij Venlosche Boys.

Starters op de woningmarkt hebben het al langere tijd lastig door oplopende wachtlijsten voor sociale huurwoningen, aangescherpte leennormen en stijgende woningprijzen. Een grote groep mensen die meer dan ooit behoefte heeft aan specialistisch advies en persoonlijke begeleiding bij het kopen van hun eerste huis. Echte specialisten voor deze doelgroep waren er niet en dus zag eigenaar Tom van Loenen zijn kans schoon en startte in 2017 in Venlo een hypotheekadvieskantoor dat gespecialiseerd is in starters op de woningmarkt. Met groot succes want ikwileenstartershypotheek.nl opende in november een tweede vestiging in Echt en werft momenteel franchisenemers voor andere regio’s.

ikwileenstartershypotheek.nl en voetbal
De zoon van Tom voetbalt bij de mini’s van de Venlosche Boys. Het voelt voor Tom dan ook logisch om ikwileenstartershypotheek.nl te verbinden met de club.

Bron en foto; Venlosche Boys.

Reacties