Demarrage Fietskoeriers Venlo als checkpoint voor de 24 uurs Koerierswedstrijd

Foto: © René Winter.

TDV (Tour de Ville) Fietskoeriers Eindhoven organiseert dit jaar wederom een 24-uurs race van 430 km. “Drie landen 4 gebergten”  Door het succes van eerdere edities is de 24-uurs een begrip geworden in de Nederlandse koeriers wereld.

De Tour de Ville start op zaterdag 7 september in Eindhoven en zal door verschillende steden in Nederland kruisen en op 8 september om 12.00 uur weer eindigen in Eindhoven.

Na een gezamenlijk vertrek uit de bebouwde kom van Eindhoven op zaterdag om 12:00 krijgen de koeriers 24 uur de tijd om 10 bemande en onbemande checkpoints zelfstandig af te fietsen. Deze zijn dit jaar te vinden in Maastricht – Demarrage Fietskoeriers– , het 3 Landenpunt, Aken (D), Venlo – Demarrage Fietskoeriers– , Berg en Dal, Nijmegen, Arnhem, de Posbank, Amerongen en ‘s-Hertogenbosch.

In Maastricht en in Venlo zullen de Demarrage Fietskoeriers de checkpoints verzorgen.

Checkpoint Venlo
Demarrage Fietskoeriers in Venlo verzorgt met een klein selectief gezelschap de bevoorrading van de fietsers. Zo kunnen ze daar snoep, drank , energierepen, pasta en soep bemachtigen en nuttigen. Tevens is er ruimte om rust te nemen.  In Venlo worden de fietsers tussen 17:00 – 22:00 uur verwacht.

Momenteel zijn er ongeveer 60 deelnemers en opgeven is nog altijd mogelijk via deze link.

Reacties