Lennart Thy definitief weg bij VVV, interesse in PSV-talent Sam Lammers

Lennart Thy is definitief weg bij VVV-Venlo en zal terugkeren naar Werder Bremen. Dat meldt Dagblad de Limburger. De interesse voor een spits is daardoor verplaatst naar de jonge Sam Lammers van PSV.

Thy speelde dit seizoen op huurbasis bij VVV-Venlo en deed het gewoon prima. Het duurde even voordat hij zijn eerste goal had gemaakt in het geel-zwart van de Venlonaren, maar uiteindelijk heeft hij 8 keer weten te scoren en heeft hij ook 6 assists geleverd. Daarnaast werd hij natuurlijk razend populair door zijn fantastische stamceldonatie, waardoor hij een cultstatus verwierf in Nederland en ver daarbuiten. De spits keert terug naar Werder Bremen, maar hij zal niet meer verhuurd worden door de Duitse club uit de Bundesliga. De 26-jarige spits heeft een aflopend contract en de club zal hem willen verkopen. Die transfersom is te hoog voor VVV-Venlo en daardoor moet er uitgeweken worden naar alternatieven.

Volgens Dagblad de Limburger zou VVV daarnaast interesse hebben in 21- jarige PSV-talent Sam Lammers en zou die interesse ook bevestigd zijn door Stan Valckx. VVV zou de jonge spits willen huren voor het komend seizoen, Lammers heeft namelijk een contract bij PSV tot medio 2021. De 1.91 meter lange aanvaller geldt als een van de talenten van de jeugdopleiding in Eindhoven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen